Drobečková navigace

Vyberte si skříně a komody, které budou s vaším domovem výborně ladit.

Moderní nábytek a rozmanitý design nám umožňují vybrat si do interiéru takové vybavení, které bude naprosto odpovídat našemu vkusu, ale také požadavkům na funkčnost a kvalitu. Ať už se stěhujete „do nového“, nebo se vám pokazila skříň a pár týdnů hledáte novou, rozmanité skříně a komody vám nabídnou vše, co byste rádi.

Skříně do ložnice, chodby i dětského pokoje.
Díky mnoha velikostem, stylům i dispozičním řešením jsou skříně a komody vhodné skutečně takřka kdekoli. Použít je můžete i v pracovně, v jídelně, v prostorné kuchyni nebo v obývacím pokoji. Jde jen o to vybrat model, který bude ladit s celkovým vzhledem místnosti.


Všeobecně je dobré kupovat skříň, která bude shodná s dekorem nábytku v dané místnosti. Trendy je i dvoubarevný nábytek, kdy např. vrchní desku tvoří dřevěný dekor a zbytek je bílý, anebo jsou
dřevěná čela šuplíků a korpus komody je bílý.
Vaše předsíň a šatna mohou být využity na maximum, stačí koupit velkou šatní skříň s posuvnými
dveřmi, které nebudou vyžadovat další prostor na otvírání. Skříň může být doplněna o zrcadlo, což se v předsíni náramně hodí. Pro větší místnost můžete zvolit skříň o šířce 180 cm, pro menší skříň o šířce 120 cm.


Pokud vám zbývá prostor, můžete v předsíních vedle skříní umístit volně stojící věšáky. Jsou fajn i
v početných rodinách, kde máte v předsíni předsíňovou stěnu, ale stejně vám chybí místo na věšení všech bund, vest a mikin.
Výhodná cena dopravy i pomoc s výnosem zboží Sg-nabytek.cz vám nabízí velmi výhodnou cenu dopravy, nebo při objednávce nad 15 000 Kč dopravu
zcela ZDARMA. Stejně tak vám řidič rád ZDARMA pomůže s vynesením zboží, a to 20 m od možnosti zastavení vozu. Za příplatek vám ochotně pomůže i s vynesením nábytku do domu.
Podívejte se na obrovskou nabídku skříní a komod. Jistě si vyberte, ať už chcete model bílý, v dekoru světlého dřeva nebo tmavý, který bude elegantní a výrazný.